Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Voetbal in de regio

Geplaatst op: 10 december 2016

Henrico Abma en Sijmon Eenkhoorn gingen met het VV Nunspeet van Marcel Boudesteijn met 1-0 onderuit bij WHC. In Wezep viel Eenkhoorn na een klein half uur in. Abma en Tissingh, vorig jaar nog bij Sportclub, stonden wel weer in de basis.

IJVV redde het niet tegen Enter Vooruit: 2-4. Door schorsingen moest IJVV het zonder de Genemuidenaren Van Lente en Visscher doen. Ook Beens speelde niet. Meer succes voor DESZ. Dat won zaterdagmiddag met 3-1 van ZZVV, waardoor de ploeg als tweede aan de nacompetitie begint.

VV Staphorst verloor in blessuretijd van DOVO en moest daardoor de koppositie na een week alweer afstaan. Olympia ’28 won thuis van Hatto Heim.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500