Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

DEK zwemt veel persoonlijke records uit de boeken

Geplaatst op: 12 december 2016

DEK zwom afgelopen zaterdag deel 2 van het Junioren – Jeugd – Senioren circuit. Dit is een wedstrijd voor zwemmers vanaf ca 11 jaar. Bijzonder in deze wedstrijd is, dat na de eerste programma’s de uitslag wordt opgemaakt en dat vervolgens per onderdeel een finale wordt gezwommen. Dubbel spannend dus! DEK ontmoette in deze wedstrijd VZ&PC (Vriezenveen), De Mors (Rijssen) het Ravijn (Nijverdal) en De IJsel (Deventer).
DEK kwam met 22 zwemmers aan de start. Er werden 45 persoonlijke records gezwommen en maar liefst zeven clubrecords. DEK tekende voor 10 eerste, 9 tweede en 7 derde plaatsen. Daarnaast zwom de estafetteploeg Mariette/Laurens/Hilde/Lennard naar een derde plek en waren Demi/Jorgen/Marianne/Thon goed voor een eerste plek. Vrijwel iedereen zwom een of meer PR’s. De grootste verbetering was voor Laurens Curfs: hij zwom de 200 meter rugslag in 3.12.45.
De zeven clubrecords zijn voor Robin van den Berg (3x: 100 vrij, 200 rug en 400 wissel) Anouk Bosman(400 wissel) Jorgen Gerritsen (100 wissel) Maritha de Jager (400 wissel) en Naomi van der Sluis (400 wissel).
Al met al een zeer succesvolle wedstrijd voor DEK!
De totale uitslag van de wedstrijd is te lezen op www.dekgenemuiden.com.
Zaterdag 17 december zwemt DEK in De Vrolijkheid deel 2 van het Swimkick-Minioren circuit. De wedstrijd start om13.30 uur.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500