Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Diner voor tien’ door Werk in uitvoering

Geplaatst op: 12 december 2016

De stichting ‘Werk in uitvoering’, die het laatste kwartaal van 2016 deelneemt aan het 2e/3e Wereldproject van de gemeente Zwartewaterland, had op 26 november opnieuw een activiteit. Dit keer stond er een vijfgangendiner op het programma, ten huize van Jan en Gera Timmerman, bereid door de heer des huizes en geserveerd door leden van de werkgroep.

“Het werd voor de tien deelnemers een heerlijk avondje uit in een intieme sfeer, met verrassende gerechten, zoals het door de kok zelf bereide pekelvlees en een voorafje a là ’de Librije’. Dat bestond uit flinterdun Fillodeeg met 4 verschillende smaakbommetjes, een goed glas wijn en aangenaam gezelschap”, aldus de stichting. “En natuurlijk werden de ervaringen en belevenissen opgedaan tijdens de eerste werkweek, eind oktober in Oekraïne, gedeeld.”

Het diner was, na deelname aan de Biestemerk met een stand en een succesvol huiskamerconcert op 22 oktober de derde activiteit van de stichting om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor hun bouw- en restauratieproject in Oekraïne.

De opbrengst van de avond was dan ook bestemd voor de stichting. Die is inmiddels alweer bezig met nog een aantal activiteiten voor de komende weken, een nieuwe reis en werkplannen voor het komende jaar.

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500