Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Grootburgerij stopt met uitkeren

Geplaatst op: 12 december 2016

De Grootburgerij stopt met uitkeren. Dat deelden de opzieners zaterdag mee tijdens een jaarvergadering. De voorzitter legde uit hoeveel moeite het momenteelĀ  kost om rendement uit het bezit te halen. De reserves zijn aan het slinken, doordat de lasten groter zijn dan de baten. “Om te voorkomen dat wij snel door onze reserves zijn, zullen we voorlopig de uitkering stopzetten”, aldus de Grootburgerij.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Grootburgerij stopt met uitkeren

  1. van dijk schreef:

    Groot gelijk. Het was de laatste jaren al sprokkelen en er komen steeds meer mensen die grootburger worden en de inkomsten dalen. Dan kan het niet meer vol te houden zijn. En die 5 euro is uiteindelijk ook niet de moeite waard. Het is een leuk gebaar, maar ik denk dat niemand het zal missen.

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500