Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 juni 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Harpe Davids klaar voor Hasselt en Amsterdam

Geplaatst op: 12 december 2016

Nog één repetitieavond en dan zijn de zangers van Harpe Davids, dirigent Minne Veldman en organisten Harm Beens en Jan Koster helemaal klaar voor de komende kerstconcerten: dinsdagavond 13 december in de Stephanuskerk te Hasselt en vrijdagavond 23 december in de Oosterkerk te Amsterdam. Beide avonden beginnen om 20:00 uur en de toegang is gratis. Er zal gecollecteerd worden. In Hasselt ter bestrijding van de onkosten en in Amsterdam ten bate van het evangelisatiewerk dat vanuit de Gereformeerde Gemeenten in de stad gedaan wordt. Op deze avonden zal het gezongen Woord klinken ter onderstreping van het gesproken Woord dat de heer W. Mouw (student aan de Theologische School Gereformeerde Gemeenten) hoopt uit te leggen. Een Boodschap van licht in Hanzestad en Hoofdstad. Voor mensen die hiermee vertrouwd zijn en voor mensen die misschien voor het eerst een kerk binnenstappen. Iedereen van harte welkom!

Neem voor meer informatie over koor en concerten eens een kijkje op de websites http://www.harpedavidsgenemuiden.nl/ en http://www.oosterkerk-amsterdam.nl/event/kerstzangavond-mannenkoor-harpe-davids/

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500