Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Politie schiet Zwollenaar in been

Geplaatst op: 12 december 2016

Een politieagent heeft in de nacht van zondag op maandag een Zwollenaar in zijn been geschoten. Dit gebeurde nadat deze de agent met een mes bedreigde. De man is in stabiele toestand naar het ziekenhuis gebracht.

De politie was uitgerukt naar de Van der Laenstraat, omdat de man daar brand zou hebben gesticht in een portiek van een woning. De man bedreigde de agent bij zijn aanhouding met een mes. Pas nadat een agent de verdachte in zijn been had geschoten kon hij worden aangehouden.
Zoals gebruikelijk bij incidenten waarbij de politie heeft geschoten start de Rijksrecherche een onderzoek. Meer informatie wordt daarom door de politie niet verstrekt.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500