Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Succesvolle benefiet Hasselts Fanfare

Geplaatst op: 12 december 2016

Afgelopen zaterdag heeft Hasselts Fanfare een benefietconcert georganiseerd ter ondersteuning van de radiomarathon van Stichting Zwartewaterland Helpt.

Om alle optredende acts voldoende tot hun recht te laten komen werd het verenigingsgebouw aan de van Haersoltelaan omgetoverd tot een ware muziektempel met maar liefst twee podia. Er was de organisatie niets aan gelegen om er een fantastisch festival van te maken en dat is zeker gelukt. Nadat om drie uur de deuren waren geopend en de eerste nieuwsgierigen waren toegestroomd werd het publiek getrakteerd op een muziekshow die duurde tot laat in de avond.

Vanuit de organisatie gaat de dank uit naar: Borne to be Wild, De Hendriesch, NetNix, Jan Contant ft. The Dutch June Carter, Uncle John en Tegendroads die geheel belangeloos maar niet minder bevlogen dit festival tot een succes hebben gemaakt.

De opbrengst van deze dag, bijeengebracht door het publiek, zal tijdens de radiomarathon bekend gemaakt worden en wij gaan ervan uit dat dit aanleiding zal zijn om dit benefietfestival volgend jaar navolging te geven.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500