Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
7 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Biebmedewerkers maken kerstboekenbomen

Geplaatst op: 13 december 2016

Iedereen die het heerlijk vindt om de trends en ontwikkelingen op het gebied van lifestyle te volgen, wordt uitgenodigd om woensdagmiddag 21 december naar de Bibliotheek in Genemuiden te komen. De Bibliotheekmedewerkers gaan op woensdagmorgen 21 december aan de slag met kerstboekenbomen en misschien zelfs wat boekenkunst. Leuk om ideeën op te doen voor in huis.

Wat zijn kerstboekenbomen?

Kerstboekenbomen zijn kerstbomen die echt opvallen. Met behulp van oude, of afgeschreven boeken worden er stijlvolle bomen gemaakt. Ook de boekenkast kunt u in huis omtoveren in een prachtige kerstboom.

Boekenkunst

Met oude, of afgeschreven boeken kun je heel creatief mee aan de slag gaan. De bladzijden vouwen zodat een herkenbaar patroon ontstaat. Een boek als kerstengeltje, een kerstboom van een boekbladzijde om in de boom te hangen, kerstballen gemaakt met boekbladzijden. Voor je het weet gaan de Bibliotheekmedewerkers helemaal los op het thema Kerst en Boeken!

De Kerstboekenbomen zullen blijven staan tot aan de Kerstdagen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500