Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Stadskoerier en 3 Watersteden gaan samen

Geplaatst op: 13 december 2016

BrugMedia uit Kampen heeft de 3 Watersteden overgenomen. Dat meldt het bedrijf op de eigen website. De krant met wortels in Hasselt wordt samengevoegd met De Stadskoerier, die ook in Zwartewaterland wordt verspreid.

Volgens Brugmedia blijven de titels bestaan, maar wordt de 3 Watersteden in Genemuiden in De Stadskoerier gevoegd. In Hasselt zit De Stadskoerier dan bij de 3 Watersteden in. Directeur Bauke Hoekstra van BrugMedia past het samengaan bij de economische ontwikkelingen in medialand. “Door de opkomst van nieuwe media staan de opbrengsten onder druk en dit heeft zijn invloed op de bestaande kranten.”

Brugmedia is ook eigenaar van huis-aan-huisblad Streeknieuws.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500