Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Riemens en Van der Kolk gaan verder

Geplaatst op: 15 december 2016

Na eerder al overeenstemming te hebben bereikt met Omar Kavak, Danny Menting en Dirk Muis zullen ook Anne van der Kolk en Jacco Riemens in het seizoen 2017-2018 weer deel uitmaken van de selectie van SC Genemuiden.

De 30 jarige aanvaller Anne van der Kolk Is bezig aan zijn tiende seizoen bij SC Genemuiden, speelde 289 wedstrijden tot nu toe en scoorde daarin 68 doelpunten.

Voor Jacco Riemens is het seizoen negen dat hij deel uit maakt van de hoofdselectie, de 25 jarige aanvaller speelde tot nu toe 254 wedstrijden voor SC Genemuiden en trof daarbij 62 maal het doel. Dit seizoen is hij goed op dreef.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500