Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 november 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Eerste huwelijk in De Kaaihof gesloten

Geplaatst op: 16 december 2016

Erwin Scherpenkate en Maaike Buit zorgden vrijdagmiddag voor een drievoudige primeur: ze zijn het eerste stel dat in Genemuiden buiten ’t Olde Staduus trouwt én dus ook het eerste stel dat in De Kaaihof trouwt. En bovendien zijn het volgens de ambtenaar van burgerlijke stand ook nog de eerste Hasselters die in Genemuiden in het huwelijksbootje stappen.

De Kaaihof is sinds kort aangewezen als trouwlocatie voor Genemuiden. “In Hasselt en Zwartsluis kunnen mensen al op meerdere plekken trouwen. Toen de gemeente aangaf dat er nieuwe locaties konden worden aangewezen, hebben we onze interesse getoond. Net toen wij daarvoor de vergunning kregen, klopten Erwin en Maaike bij ons aan om hier het feest te houden”, legt Harold van Dalfsen van De Kaaihof uit.

Groot voordeel van trouwen is De Kaaihof is volgens hem dat de huwelijksvoltrekking en feest dan in dezelfde sfeer plaatsvinden. Voor komend jaar staan er al meerdere huwelijken gepland in het Genemuiden complex.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500