Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Feenstra wandelt naar Komt Allen Tezamen

Geplaatst op: 17 december 2016

Het is gezond om af en toe de benenwagen te nemen, zo ook naar het Havenplein volgende week waar dan Komt Allen Tezamen plaatsvindt. ” Laat die andere wagen maar een keertje staan “, vindt fervent wandelaar André Feenstra. “Samen lopen is nog leuker en  het Havenplein is voor de meeste wel op loopafstand. Ook is er minder parkeergelegenheid volgende week en lopend is gewoon altijd plek”

“Wandelen is een mooie manier om met je gedachten en gezondheid bezig te zijn. Gedachten over jezelf of over een ander”, zegt de wandelaar die maar liefst 4.500 kilometer per jaar loopt. “Dat zijn 5 miljoen stappen per jaar en 100.000 per week. Lopen is een soort van oerritme wat dichtbij de natuur van de mens ligt, ook na een drukke dag knap je van een stukje wandelen echt op!”

In Genemuiden kun je de meeste dingen wel lopend af, alles is relatief dichtbij vindt hij. “Ik hoop dan ook dat iedereen echt lopend komt. Dat er velen gezamenlijk komen, haal elkaar maar wandelend op… Want dan wordt het echt mooi.”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500