Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Typisch Nederlandse én Syrische gerechten eten

Geplaatst op: 17 december 2016

Vrijdagavond was er weer een avond ‘in contact met vluchtelingen’. Deze avond werd georganiseerd door de Werkgroep vluchtelingen Genemuiden. Een ieder mocht zijn of haar eigen gerechten meenemen, zo waren er dus typisch Nederlandse maar ook Syrische of bijv. Pakistaanse gerechten. De zaal werd gevuld door ongeveer 70 mensen, voor de kinderen was er een speciaal programma.

Aansluitend na de maaltijd was er een meditatie verzorgt door Samer Younan van de stichting ‘Evangelie & moslims’, die vertelde in het Arabisch het kerstevangelie, hij wist de zaal ook te boeien met Arabische en Nederlandse kerstliederen.

De werkgroep, samengesteld uit diverse Genemuider kerkgenootschappen, kan terugkijken op een fijne en geslaagde avond. mocht u ook graag mee willen werken aan deze avonden, die om de twee maanden gehouden worden, dan kunt u zich aanmelden als vrijwilliger bij de coördinator Anita Eenkhoorn, via r.a.eenkhoorn@gmail.com’

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500