Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Negen records voor jongste zwemmers

Geplaatst op: 18 december 2016

De jongste zwemmers van DEK kwamen zaterdag In Zwolle aan de start voor deel 2 van de Swimkick-Minioren.  Het was een uitstekende dag voor Lotte Bakker, Herniek van Dalfsen, Jirsca van Dalfsen, Hendrik  Aalt de Jager, Isa Koobs, Myrthe Kroes, Laurens van der Pligt en Jasper Tuinman. Met z’n achten zetten ze 9 persoonlijke records neer. De grootste verbetering was voor Hendrik Aalt de Jager, die de 50 meter rugslag zwom in 1.0074.

De totale uitslag van de wedstrijd is te lezen op www.dekgenemuiden.com.

Voorlopig is het Kerstvakantie, de volgende wedstrijd is op zaterdag 14 januari  in De Bestevaer: deel 4 van de 10-kamp. De wedstrijd start om 17.15 uur. Belangstellenden zijn van harte welkom en uiteraard staat de smulkraam weer klaar met lekkere hapjes en drankjes

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500