Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 november 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

’t Olde Staduus ook actief tijdens Komt allen Tezamen

Geplaatst op: 18 december 2016

Ook het Olde Staduus is volop in bedrijf tijdens het evenement “Komt allen tezamen”. Het gebouw is langer open dan normaal. Welkom voor koffie / thee met lekkers erbij en genieten van de uitkijk over het evenement op het Havenplein. Een bezoek brengen aan de prachtige expositie van de schildersclub ’t Wurdt altied wat”. Woensdag worden in de bibliotheek van oude boeken, kerstbomen gemaakt.

Vrijdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur kunt u in de trouwzaal luisteren naar het kerstverhaal dat Jannie Bakker va SCEG vertelt.

In het ’t winkeltien op de begane grond naast de bibliotheek staat de koffie klaar, tijd om even rond te neuzen, nog een pot door Tiny Altena gemaakte advocaat in te slaan.

U kunt meedoen met een sjoelwedstrijd en raden op een tas boodschappen. De winnaar van de sjoelwedstrijd wordt verrast met een taart beschikbaar gesteld door Bart Knap van Albert Heyn. De tas met boodschappen is beschikbaar gesteld door Schonewille van de Boni. Zowel voor de sjoelwedstrijd als voor de boodschappentas wordt € 1,00 gevraagd. Dit geld wordt gedoneerd voor de Syrische kinderen. Een winterpakket kost veertig euro. Het pakket bestaat uit een matras en kussen, winterjas, sjaal en muts, sokken en ondergoed. En voor vijf euro kan er al een deken gekocht worden. We gaan er van uit, dat iedereen bij ons langs komt om er voor te zorgen dat we voor veel winterpakketten of dekens kunnen zorgen.

Het ‘t Olde Staduus wordt gerund door vrijwilligers. Een leuke ploeg mensen bij elkaar. U bent meer dan welkom om deel uit te maken van deze groep.

Momenteel zijn we dringend verlegen om mensen die een paar uurtjes willen helpen schoonmaken of klussen.

Tijdens de openingstijden kunt u de aanwezige vrijwilligers informatie vragen of u aanmelden.

Niet meer in het bezit van de flyer van het evenement, deze is af te halen in ‘t winkeltien in t Olde Staduus.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500