Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
6 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Triviant ‘gewoon’ weer op de kalender

Geplaatst op: 20 december 2016

Voor een ieder die het plaatselijke maar ook het nationale en wereldkundige nieuws het afgelopen jaar zeer nauwlettend heeft gevolgd, maar ook voor de mensen die Genemuiden op hun duimpje denken te kennen, wordt er weer een Triviant-avond georganiseerd.

Deze avond is echter ook bedoeld voor de mensen, die voor zichzelf hun kennis eens willen testen zonder daarbij in een team te zitten en voor mensen, die gewoon eens gezellig een avondje uit willen. De Triviant-avond wordt op vrijdag 27 januari 2017 in d’Overtoom in Genemuiden gehouden. Maximaal dertig teams zullen dan vanaf half acht in drie voorronden strijden om een plaats in de Triviantfinale met als uiteindelijke doel de 1e prijs van de avond.

De opbrengst van de Triviant-avond is voor de 2e/3e Wereldprojecten van de gemeente Zwartewaterland. Dit jaar betreft het de Stichting Werk in Uitvoering die als doel heeft op kleine schaal hulp te verlenen aan mensen in nood in 2e of 3e wereldlanden. Hun werkzaamheden zullen voornamelijk plaatsvinden in 2e wereldlanden. De focus ligt voor dit jaar op de Oekraïne waarbij de stichting specifiek hulp wil bieden aan een vrouw die tientallen kinderen voor en na schooltijd opvangt om hen te ondersteunen op het gebied van onderwijs en hun verdere ontwikkeling op een plaats in de maatschappij.

Het zal de  eerste keer worden dat de avond onder leiding staat van het trio Fred Eenkhoorn, Ruben Blokzijl en Luuk Drost. Zij hebben namelijk het stokje overgenomen van Reinier v.d. Pol, Gijs van Dalfsen en Nelleke van Dalfsen. Zij hopen dat de oud-deelnemers van de vorige Triviant-avonden hun weg ook nu weer weten te vinden naar d’Overtoom. Ook nieuwe teams van 3 personen kunnen zich voor deze Triviant-avond opgeven. Het zou daarbij natuurlijk mooi zijn dat elk team wordt gesponsord. Voor het publiek zijn er wederom drie leuke zaalrondes. De winnaars van deze zaalquizzen zullen een mooie prijs ontvangen.

Teams die zich willen opgeven voor deze gezellige Triviant-avond kunnen dit doen voor 9 januari 2017 bij Fred Eenkhoorn: 06-42606415 / jacolienfred@hetnet.nl , Ruben Blokzijl: 06-49834739 / rubening@px.nl of Luuk Drost: 06-12796376 / luuk.drost@ijsselkern.nl.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500