Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
6 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Groothuis Bouwgroep investeert in de toekomst

Geplaatst op: 21 december 2016

Groothuis Bouwgroep investeert in de toekomst. Voor een bedrijf waarbij mensen het onderscheid maken, betekent dat vooral investeren in nieuwe medewerkers. Het bouwbedrijf met vestigingen in Genemuiden en Amersfoort richt zich op de utiliteitsbouw en seriematige woningbouw en zoekt professionals die het innovatieve team van Groothuis verder versterken.

Ondanks een halve eeuw geschiedenis, is Groothuis Bouwgroep geen traditioneel familiebedrijf. “Wel in de zin van gemoedelijkheid en aandacht voor mensen, maar niet in onze bedrijfsfilosofie. Vernieuwing staat daarin centraal. Wij onderscheiden ons door opdrachtgevers vanaf het eerste idee bij te staan bij hun vastgoedvraagstukken. We geven advies en zetten onze kennis van bijvoorbeeld BREEAM of GPR  in voor een optimaal duurzaam bedrijfspand voor de gebruiker. Onze medewerkers spelen daarbij een cruciale rol”, zegt Claudi Groothuis.

Die bouwprofessionals moeten passen bij de sfeer en de identiteit van een familiebedrijf, maar tegelijkertijd alles uit de kast willen trekken voor opdrachtgevers. “Groothuis Bouwgroep is een bedrijf waarin medewerkers kansen krijgen. Je kunt je hier persoonlijk ontwikkelen. Niet voor niets hebben we veel lange dienstverbanden. Als bedrijf investeren wij in mensen en we blijven ze motiveren, zodat ze graag lang bij Groothuis Bouwgroep werken”, zegt HR-adviseur Lisette Boersma. “Proactief en enthousiast zijn typeringen die passen bij ons DNA. Groothuis Bouwgroep wil jonge mensen enthousiast maken én ervaren professionals aantrekken. Mensen met passie voor de bouw. Deze mix van generaties zorgt voor vernieuwing en het behouden van kwaliteit in de te realiseren bouwprojecten”.

Groothuis Bouwgroep ontwikkelde zich tot een efficiënte en kwalitatief sterke aanbieder van huisvestingsvraagstukken zowel in de woningbouw als bedrijfshuisvesting, zoals productiehallen, logistieke centra en showrooms. Dankzij vernieuwende werkwijzen, met zelfsturende teams, levert het bedrijf bouwopdrachten sneller af. “Wij zijn dankbaar dat we ook het komende jaar een goed gevulde orderportefeuille hebben. Zo realiseren we een gezondheidscentrum in Utrecht, een kerk in Amersfoort en een dierenkliniek in Harderwijk. We gaan ook aan de slag voor vaste opdrachtgevers als All Safe Mini Opslag en Pon Automotive. In 2017 starten we met diverse woningbouwprojecten in de regio.”, aldus Groothuis.

De laatste jaren is er in de bouwsector veel uitstroom geweest, en worstelt de bouwsector nog met haar imago. Groothuis Bouwgroep wil laten zien hoe aantrekkelijk de bouw is “Een combinatie van techniek en de mens zorgt voor klant toegevoegde waarde. Daarom is dit het moment om te investeren in uitbreiding van ons team.”

Klik op de link voor de vacatures:

Groothuis Linkedin advertentie

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500