Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
3 oktober 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kerstzang in de Hervormde Kerk

Geplaatst op: 22 december 2016

Onder het thema “Kerst doet zingen ….. en maakt stil“ organiseert de evangelisatiecommissie van de Hervormde Gemeente in Genemuiden de traditionele Volkskerstzang op DV Zaterdag 24 december LET OP! 20:30 uur (niet om 21:00 uur in tegenstelling tot voorgaande jaren), in de Hervormde Kerk, Kerkplein. Ook dit jaar zal Hasselts Fanfare weer haar medewerking verlenen evenals organist de heer A. Booi. Dhr. R. Ten Brinke zal stilstaan bij het thema: “Kerst doet zingen ….. en maakt stil“. Burgemeester E. Bilder zal de schriftlezing verzorgen. Het zingen van de vele traditionele kerstliederen zal afgewisseld worden met een muzikaal intermezzo. Het belooft weer een bijzondere Volkskerstzang te worden zo aan de vooravond van Kerst. Een ieder is van harte welkom om deze Volkskerstzang bij te wonen. Ook als u niet regelmatig in een kerk komt, staan de deuren voor u open!

Kerstzang op 2e Kerstdag in Genemuiden

De Hervormde gemeente van Genemuiden kent het gebruik op de tweede feestdagen een zangbijeenkomst te organiseren. Ook op de 2e Kerstdag zal daarom de Hervormde kerk haar deuren openzetten om iedere zangliefhebber naar binnen te lokken. De muzikale leiding van de kerstzang is deze ochtend in handen van de muziekgroep. De meditatie met het thema “Een licht, zo groot, zo schoon…” wordt verzorgd door Ds. W.G. Hulsman. De kerstzang begint om 9:30 uur in de Hervormde kerk, Kerkplein.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500