Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Onzekere toekomst voor dames Ruutvoorn

Geplaatst op: 27 december 2016

Corien van de Wetering (45) en Geerke van der Haar (37) stoppen na dit seizoen bij Ruutvoorn 1. Met het afscheid van beide routiniers is de toekomst van het damesteam onzeker geworden. Onlangs maakte Iris Hoekstra bekend dat ze in Zwolle gaat volleyballen en ook Els Hermeler zoekt haar heil elders. Daarmee is de basis te smal voor een verder vervolg in de derde divisie, terwijl doorgaan op lager niveau wellicht betekent dat andere speelsters afhaken. Ruutvoorn moet daarom zoeken naar een oplossing. De Stadskoerier bericht daar woensdag uitgebreid over. Een aantal jaren geleden stopte het herenteam al met spelen op wedstrijdniveau.

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Onzekere toekomst voor dames Ruutvoorn

  1. Geerke schreef:

    derde divisie ipv klasse

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500