Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwartewaterlandtoernooi trapt af

Geplaatst op: 27 december 2016

foto's: Erik Eenkhoorn en Pieter Polman

Het Zwartewaterlandtoernooi editie 2016 is dinsdagmiddag om 16.30 uur van start geschoten. De deelnemende teams werken toe naar de finaledag van komende vrijdag. Dan wordt om 21.30 uur de finale gespeeld. Dit jaar is het toernooi alleen in de avonduren.

Een van de kanshebbers op die finale is ongetwijfeld weer Taxi Erkan uit Zwolle dat al jarenlang meedoet in Genemuiden. Ook dit keer begonnen de balkunstenaars weer met een klinkende overwinning. Veel spelers spelen op hoog niveau in het amateurvoetbal, Kingsley is zelfs basisspeler bij PEC Zwolle. De Zwollenaren hadden geen enkele moeite met B&B met onder meer de Genemuider IJVV’ers Visscher en Van Lente.

Voor het eerst is het toernooi dit jaar verdeeld in een prestatieve en een recreatieve afdeling, hoewel het dinsdagmiddag er in het recreatietoernooi pittiger aan toe ging dan in de prestatieve poules. Het toernooi trok meteen behoorlijk wat publiek.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500