Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Mooi jaar voor Hasselts Fanfare

Geplaatst op: 28 december 2016

Hasselts Fanfare kan terugzien op een mooi jaar met fraaie optredens, waarvan enkele heel bijzondere en spectaculaire, zoals de optredens van het orkest ‘Watermusic’ bij de Kalkovens met Syb van der Ploeg en afgelopen najaar op het Eikoereifestival in Genemuiden met Gé Reinders.

Daarnaast waren de slagwerkers ook weer in topvorm en behaalden fraaie resultaten, waaronder de jeugddrumband afgelopen oktober in Enschede waar zij een mooie eerste prijs behaalden bij het OBM concours. Ook het benefietconcert ter ondersteuning van de radiomarathon van Stichting Zwartewaterland Helpt was een enorm succes.

Een grote groep leerlingen van zowel de slagwerk- als blazersopleiding deed afgelopen jaar examen volgens de richtlijnen en onder toeziend oog van examinatoren van de Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie, het KNMO. Zaterdag 17 december slaagden er nog een drietal blazers, t.w. Robin Schelhaas, Emma de Vries en Sjoerd Selcraig. Twee van hen behaalden zelfs zulke hoge cijfers, dat zij het predikaat ‘met lof’ op het diploma vermeld kregen.

De tweede editie van Kerst op de Markt werd wederom zeer gewaardeerd door het publiek en tijdens het W.G. van der Hulstfestival zal een kleine groep muzikanten in ‘gepaste’ kledij een leuk optreden verzorgen.

Een korte terugblik op een veelbewogen jaar van Hasselts Fanfare.

Ook komend jaar hopen de muzikanten weer mooie dingen neer te zetten voor de club maar ook zeer zeker voor het publiek.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500