Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Massale interesse in Jamsessie

Geplaatst op: 30 december 2016

Op 4 maart 2017 wordt in d’Overtoom weer een nieuwe editie gehouden van de Jamsessie, een muzikaal evenement waarbij een podium wordt geboden aan iedereen die het leuk vindt om -in bekende of minder bekende formaties- met elkaar muziek te maken.

Hoewel de SCEG-nieuwsbrief, waarin de Jamsessie werd aangekondigd, pas twee weken geleden bij iedereen op de deurmat viel, is de organisatie nu al overstelpt met aanmeldingen. Zozeer zelfs, dat iedereen die zich nu nog opgeeft voor deelname aan dit muziekspektakel op een wachtlijst zal worden geplaatst. Natuurlijk is het denkbaar dat door onvoorziene omstandigheden één of enkele deelnemers zullen afzeggen, maar op dit moment kan al een programma worden samengesteld van bijna dertig nummers.  En daarmee is, hoe spijtig ook, de grens bereikt. Hiermee zijn al enkele uren met gevarieerd muzikaal aanbod gevuld.

Mooi is dat dit keer niet alleen de min of meer gevestigde namen zich hebben aangemeld, maar dat ook plaatsgenoten, die zich tot nu toe niet aan openbare optredens hebben gewaagd, voor het voetlicht zullen treden. Het belooft al op voorhand een prachtige avond te worden in een ongetwijfeld goed bezette Overtoom.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500