Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vebe Floorcovering wint opnieuw Zwartewaterlandtoernooi

Geplaatst op: 30 december 2016

Voor de tweede keer op rij bleek Vebe Floorcoverings in een finale van het Zwartewaterlandtoernooi sterker dan Taxi Erkan. Dit keer waren er na een mooie finale wel penalty’s nodig. In de reguliere speeltijd bleef de stand op 1-1 steken.

Ook vorig jaar waren beide ploegen al de beste van het toernooi. De stugge en goed georganiseerde ploeg met veel Urkers bleef ook dit jaar overeind tegen Taxi Erkan, dat met veel balkunstenaars uit Zwolle en Kampen aan de aftrap stond. Nadat Erkan even met een man minder moest spelen, sloegen de Urkers toe. Pas vlak voor tijd viel de 1-1 na een knappe goal van PEC-speler Kingsley.

De organisatie kijkt terug op een goed toernooi dat veel volk trok. Ook leverde het drieduizend euro op voor de nieuwe bus van het Blokhuis. Tijmen Brouwer en Bernard van Dalfsen namen daarvoor een cheque in ontvangst. Gijs van Dijk werd topscorer van het toernooi.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500