Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

De favoriete foto van Jeroen Eenkhoorn

Geplaatst op: 31 december 2016

Ook Jeroen Eenkhoorn fotografeerde afgelopen jaar regelmatig voor Genemuiden Actueel. Hij heeft twee foto’s die hem zijn bijgebleven in 2016.

“De foto’s spreken voor zich, het is gewoon fantastisch dat een plaatselijk transportbedrijf hun wagenpark ter beschikking stelt om de bewoners van de Spil een dagje te vermaken. Ook de chauffeurs verdienen een compliment zij hebben kosteloos zich ingezet voor de bewoners.

Een andere foto is van de plaatsing van het toevoerkanaal over de weg en het terrein van de gebroeders Fuite. Het enorme gevaarte is geplaatst door meerdere hijskranen, technici en zij de fabricage en hun rekenwerk goed hebben gedaan …binnen 1 dag!’

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500