Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
4 oktober 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

De favoriete foto’s van Pieter Polman

Geplaatst op: 31 december 2016

Pieter Polman is de routinier binnen Genemuiden Actueel. De geboren Hasselter heeft verreweg de meeste dienstjaren opgebouwd. De laatste jaren legt hij zich in toenemende mate toe op video’s, maar ook de fotocamera hanteert hij nog regelmatig. Ook Pieter kiest zijn favoriete foto’s van het afgelopen jaar uit.

“Ik heb een top vier gemaakt, waarvan er drie zijn van Genemuider evenementen. Allereerst van Genemuiden Zeilt dat in de zomer voor de tweede keer op het programma stond. Ook was ik bij een concert van Stichting Gospelevenementen, waarop helaas heel weinig mensen afkwamen. Ik hoop wel dat ze zich kunnen herpakken  om toch volgend jaar weer een leuk evenement  neer te zetten en wens hun succes met de voorbereidingen

Verder was ik weer bij de Mattenschippersrace waaraan de Vijf Gebroeders voor de derde keer meedeed. Erg gaaf  al die zeilschepen op het water, leuk om mee te maken vanaf het water. Dit jaar had Genemuiden Actueel voor het eerst een live blog wat er gebeurde en waar ze waren, zo kon Genemuiden mee genieten met de race en dat werd massaal gedaan.

De laatste foto maakte ik in Zwolle. Heel gaaf om Koningsdag daar mee te maken vanuit het persvak  op de Blijmarkt en Pelserbrugje waar de koninklijke familie langs kwam. Het was wel een lange dag. In alle vroegte was ik al in Zwolle, waar we met speciale persbussen de stad in gingen. Daar sta je dan met tien andere fotografen in een vakje van twee bij twee. Wel leuk om als fotograaf van Genemuiden Actueel tussen beroemde mensen van NOS, SBS6 en RTL4 te staan.

Het afgelopen jaar heb ik weer met veel plezier foto’s en veel video’s gemaakt voor de mooiste site van Genemuiden en dat zal ik ook komend jaar weer doen. Verder wens ik iedereen een goed en vooral een gezond 2017 toe.”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500