Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Het jaar van Genemuiden Actueel

Geplaatst op: 31 december 2016

Genemuiden Actueel heeft het afgelopen jaar opnieuw meer bezoekers dan ooit getrokken. In 2016 keken 211.000 lezers 1,2 miljoen keer of er nog actueel nieuws uit Genemuiden of directe omgeving was. Het artikel over de (mislukte) plannen voor horeca in het Veerhuis werd daarbij het vaakst bekeken.

De top vijf van meest bekeken artikelen bestaat verder uit een ingezonden brief van Harrie Rietman (over de uitbreidingsplannen van de Gereformeerde Gemeente), de brand bij Rinos, de video van Marco Borsato over de zieke Tamara uit Genemuiden en de bijzondere foto van Joke Veldman die een bruid een koprol liet maken.

De redactie van Genemuiden Actueel bedankt iedereen voor het dagelijks bezoeken van onze site. En wij wensen iedereen natuurlijk een prachtig 2017, waarin wij hopelijk vooral voor goed nieuws hoeven uit te rukken.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500