Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 mei 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Rustige jaarwisseling in de regio

Geplaatst op: 1 januari 2017

De elf gemeenten in Veiligheidsregio IJsselland kunnen terugkijken op een jaarwisseling die rustig en in goede sfeer is verlopen. Brandweer IJsselland kwam tijdens Oud en Nieuw vijftig keer in actie vanuit de verschillende posten. Een lichte daling ten opzichte van 2016. Toen rukte de brandweer 56 keer uit.

Van het totaal aantal meldingen waren er 34 brand gerelateerd. Het waren vooral container- en afvalbrandjes die geblust moesten worden. Verspreid over de regio rukte de brandweer daarvoor 23 keer uit. De sfeer op straat was overal goed.

In IJsselland zijn er geen meldingen geweest van agressie of geweld tegen brandweermedewerkers.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500