Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Lusanna opent vestiging in Hasselt

Geplaatst op: 4 januari 2017

De slaapkamerbranche is van oudsher een traditionele branche met vele winkels in het straatbeeld. Door de crisis van afgelopen jaren nam het aantal winkels af en webshops juist toe. De consument koopt vandaag de dag een nieuw kussen, dekbed, matras of boxspring ook gerust online. En juist nu opent Lusanna.nl – webshop in slaapkamerproducten –  twee traditionele winkels. Een vreemde keuze zou je denken. Maar niets is minder waar.

Online shoppen draait om vertrouwen
Bij online shoppen is vertrouwen heel belangrijk. Voor veel mensen gaat online shoppen namelijk gepaard met keuzestress, informatie overload en onzekerheden over bijvoorbeeld privacy en betaling. In het verleden ging men naar een beddenwinkel waarvan bekend was dat er goed advies werd gegeven en een prima service werd geleverd voor een nette prijs. Webshops bieden deze zekerheden ook steeds meer aan door middel van Webwinkel Keurmerken, webshop- en productreviews, duidelijke productinformatie, mogelijkheid tot achteraf betalen, eenvoudig retourneren en een goed bereikbare klantenservice. En vaak zijn webshops nog goedkoper ook.

Klant heeft steeds meer behoefte om producten vooraf te bekijken
Oprichter Mathijs Timmer van Lusanna.nl: “Ondanks dat we aan alle facetten voldoen en een veilige, betrouwbare en goede dienst leveren, merken we dat onze klanten nog steeds behoefte hebben om producten in het echt te bekijken en te proberen. Met name bij producten in een hogere prijsklasse. Mensen willen bijvoorbeeld een boxspring of matras graag uitproberen, juist omdat het ligcomfort van slaapkamerproducten erg persoonsafhankelijk is. En dat is precies de reden waarom we juist nu hebben besloten twee fysieke winkels te openen.” Mathijs vertelt enthousiast dat hij verwacht dat de online- en offline beleving elkaar enorm zullen versterken.

Mogelijkheid tot proefliggen in showrooms
De twee nieuwe showrooms van Lusanna.nl zijn gelegen in Hasselt (Overijssel) en in het midden van Nederland, in Nijkerk. Een winkelomgeving van in totaal maar liefst 5.000 m². Bijna alle producten die op de webshop staan zijn ook te vinden in de showrooms. Mathijs: “Vooral proefliggen op  boxsprings blijkt voor veel mensen erg prettig. En ondanks de duidelijke productfoto’s, de uitgebreide productinformatie en reviews van andere klanten zijn ook bijvoorbeeld dekbedden en kussens in real life makkelijker te beoordelen. Deskundige medewerkers met jarenlange ervaring in de slaapkamerbranche zullen je helpen met het beste advies.”

Groot magazijn, snelle levering
Lusanna.nl heeft ruim 10.000 m² aan voorraad, waardoor alle producten snel geleverd kunnen worden. Van kussensloop tot boxspring. De competente klantenservicemedewerkers zijn doordeweeks overdag beschikbaar voor vragen over producten en service. De online webshop wordt door klanten zelfs beoordeeld met een 9.1! Een vooruitstrevende webshop met een jong en hard werkend team achter zich. Volgend jaar zal blijken of de succesformule van het combineren tussen online en offline ook in deze context gaat werken. Lusanna.nl ziet de toekomst in elk geval rooskleurig tegemoet!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500