Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Veel diploma’s uitgereikt in Bestevaer

Geplaatst op: 7 januari 2017

Na maanden goed geoefend te hebben was het afgelopen zaterdag zo ver. Kinderen mochten in Bestevaer afzwemmen voor hun A diploma. Spannend was het wel met zoveel mensen aan het bad. Eerst moesten de kinderen 25 meter met kleren aan zwemmen. Best zwaar voor deze jonge kinderen. Toen dit onderdeel voorbij was gingen de kinderen bij papa of mama de extra kleren uit doen en kregen daar nog even de laatste aanmoedigingen. Vol goede moed gingen ze verder met de rest van het examenprogramma: 3 meter onder water zwemmen, 2 banen schoolslag, 2 banen enkelvoudige rugslag, drijven op de buik en op de rug, borstcrawl, rugcrawl en 1 minuut watertrappen. Dit ging goed en daarom hebben alle kandidaten hun diploma gekregen.
Dit zijn de geslaagden voor diploma A:
Benjamin Wezenberg, Cathelijn van Beveren, Charlotte Gijssen, Dylano Boer, Egbert Withaar, Erik schaapman, Eunhye Min, Hélene Strohmeyer, Jael Breman, Janine Beens, Jayden Visser, Laurian Slingerland, Lenthe Weever, Lieselot de Vries, Lois van der Veen, Mette van Rooden, Micha van den Belt, Milan Beens, Noa Lindeboom, Quincey van Dieren, Rosanne Slingerland, Sabine Vahl, Senne Weever en Simone van Beveren.

Na het A diploma was het de beurt aan de B kandidaatjes. Ook voor hen was het weer spannend. Het examenprogramma van diploma B is toch wel zwaarder dan dat van het A diploma. Zeker het eerste onderdeel met de extra kleding aan is zwaar. De kinderen lieten hierbij een sprongdraai en een platte draai zien, ook gingen ze onder een mat door en zwommen nu 50 meter in totaal. Ook de andere eisen zijn iets moeilijker dan bij het A diploma. Maar deze kinderen lieten het allemaal keurig zien en hebben hun B diploma nu ook op zak.
Dit zijn de geslaagden voor diploma B:

Annalie van Regteren, Amber Kok, Brent van der Weerd, Elianne Visscher, Elize Aerts, Finn Pleijzier, Gerran Bosch, Gilles Pol, Grietje Verene Christina Kroes, Jan Hendrik van Dijk, Jeevan Beens, Jorn Jansen, Karst Roeten, Leonie van Lente, Lisa Beens, Lizzy Boer, Luca valentino van den Hul, Mara van Dijk, Marten van Beveren, Mikai de Vries, Naomi Voorhorst, Pieter Faasse, Sven Sterk, Tessa Fisca, Tijmen van Dijk en Tim Bennink.

Naast de kinderen die voor hun B diploma zwommen, hebben de kinderen die voor hun C diploma ook laten zien wat ze geleerd hebben. Het eerste onderdeel met de kleren waarbij ze 4 banen in totaal moeten zwemmen is erg zwaar. Die kinderen lieten hierbij zien dat ze  in de help houding konden drijven, over een vlot konden klimmen en er onder konden zwemmen. Ook de andere eisen zijn moeilijker dan bij het B diploma. Maar deze kinderen lieten het allemaal keurig zien en hebben hun C diploma nu ook op zak.

Dit zijn de geslaagden voor C:

Daan van Gelder, Esmee van Gelder, Livia Fisca en Maud ter Horst.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500