Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Beste Wensen’ winnen Ruutnacht

Geplaatst op: 8 januari 2017

De teams van De Beste Wensen en De Noordkapers zijn de winnaars van de zevende editie van de Ruutnacht  2017 geworden. Volleybalvereniging Ruutvoorn kan terugzien op een geslaagd en bovenal gezellig volleybaltoernooi. In de avond en een gedeelte van de nacht van vrijdag 6 op zaterdag 7 januari kwamen maar liefst 28 teams naar d’Overtoom. Volgens toernoooi ’directeur’ Dik Beens en zijn assistente dochter Alieke verliep het toernooi goed en gesmeerd en zonder noemenswaardige problemen. 

Zeven teams deden mee in de prestatiepoule. Tegen een uur of half drie eindigden na alle poule wedstrijden de routiniers  van ‘De Beste Wensen’ als eerste. Zij prolongeerden voor de derde keer op rij de titel.

Eenentwintig  teams, verdeeld over 3 poules, streden om de eer bij de recreanten. Na een spannende strijd zegevierde het team van ‘De Noordkapers’ uit Staphorst.

Alle kampioenen mochten bij de prijsuitreiking aan de speciale kampioenstafel plaatsnemen en gingen met een fraaie ‘Ruutnacht’kampioenspet middenin de witte winternacht naar huis.

Het nachttoernooi werd afgesloten met een traditioneel ontbijtje. Vooral de broodjes met gebakken eitjes waren populair. Tijdens het toernooi was er door een aantal dames van het tweede damesteam van Ruutvoorn een fantastische verloting georganiseerd. Deze bracht het mooie bedrag van E. 550,- op. Dit bedrag wordt gebruikt voor  de jeugd van Ruutvoorn.

Op deze avond werd ook bekend gemaakt dat Ruutvoorn in de zomer (zaterdag 24 juni) wegens groot succes het Ruutvoorn grasvolleybaltoernooi op de Greente weer zal organiseren. Opgeven kan nu al (!) via het mailadres ruutvoorngrastoernooi@ziggo.nl .

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500