Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Flier, Kanis en Van Rees rijden naar eerste plaats

Geplaatst op: 8 januari 2017

Eerste prijs voor Maud van Rees

Leden van de Zwartewaterruiters waren afgelopen weekend erg succesvol in Heeten en tijdens een thuiswedstrijd in het Hippisch Centrum van de Zwartewaterruiters. Janine Flier, Maud van Rees en Lisanne Kanis schreven eerste prijzen op hun naam. Ook Noa Busweiler was erg succesvol.

Janine Flier reisde met haar twee paarden af naar een dressuurwedstrijd in Heeten. De talentvolle dressuuramazone rijgt met beide paarden successen aan successen en ook dit weekend was het weer raak. In de klasse L1 ging Flier van start met Harley. De combinatie reed een goede proef en kreeg van de jury 197 punten. Met dit resultaat won zij met ruime voorsprong op de concurrentie de eerste prijs. In de hogere klasse L2 kwam Janine Flier aan start met Hercules. De combinatie zette een foutloze proef neer en dit werd door de jury beloond met een hoge score van 206,5 punt. Met deze prestatie legde zij beslag op de eerste prijs.

In het Hippisch Centrum van de Zwartewaterruiters werd een springwedstrijd voor pony’s georganiseerd. In de klasse B categorie D/E was Maud van Rees erg succesvol. De combinatie reed in het eerste parcours foutloos rond en won met een hoog aantal stijlpunten van 86,5 punt de eerste prijs. In het tweede parcours sprong de combinatie foutloos en snel rond en won in een tijd van 45,47 seconden de tweede prijs. Lisanne Kanis reed met haar pony Elavsca in het tweede parcours van de klasse B categorie D/E foutloos rond en zette een tijd van 41,37 seconden neer. Met dit resultaat ging zij de concurrentie voorbij en mocht de eerste prijs mee naar huis nemen. In de hogere klasse L categorie D/E  sprong Noa Busweiler met haar pony Pepperboy foutloos en snel rond. In een tijd van 36,36 seconden wist de combinatie de derde prijs op hun naam te zetten.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500