Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 januari 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kim Driessen nieuwe personal trainer in Zwartewaterland

Geplaatst op: 9 januari 2017

Kim Driessen richtte eind 2016 Ki’m Fit op. Daarmee is hij vermoedelijk een van de eerste personal trainers in Zwartewaterland. Hij ondersteunt mensen die gezonder willen leven, maar de motivatie missen om dat lang vol te houden. De sportieve ondernemer werkt vanuit Therafit in zijn woonplaats Hasselt.

Driessen sport zelf zijn hele leven al. Logisch dat ook zijn zakelijke toekomst er sportief uit ziet. De Hasselter rondt binnenkort zijn studie Fysiotherapie in Utrecht af. Ook werkt hij al jarenlang bij welnessbedrijven in Zwolle, Emmeloord en Utrecht. Momenteel is hij assistent-fysiotherapeut bij Therafit. “In mijn werk ontdekte ik dat ik het leuk vind om mensen te begeleiden naar een meer gezonde leefstijl. Ondanks goede voornemens lukt het ze vaak niet zelf. Met de juiste aanpak gebeurt dat wel”, zegt Driessen.

En die juiste aanpak is de persoonlijke manier. Personal training is de laatste jaren uitgegroeid tot een trend in Nederland, maar in de regio Zwartewaterland is het aanbod nog gering. Ki’m Fit vult dat gat nu op. “Mijn programma is gericht op individuen of kleine groepen. De trainingen zijn bij Therafit, bij bedrijven of bij mensen thuis. Daarnaast geef ik adviezen over een gezonde leefstijl. Een samenwerking met een voedingsdeskundige maakt daarvan ook onderdeel uit.”

Driessen denkt dat Ki’m Fit onder meer interessant is voor ondernemers met overvolle agenda’s. Daarom is hij flexibel in zijn urenaanbod. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek stelt Ki’m Fit de doelen van een aspirant sporter vast. “Daarvoor maak ik vervolgens een programma op maat. Belangrijk is vooral dat we een blijvende verandering tot stand brengen. Gezond leven doe je voor lange tijd, niet even voor een paar maanden.”

Meer informatie op https://www.facebook.com/kimfitpersonaltraining/


Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500