Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 augustus 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Tien jubilarissen bij Hasselts Fanfare

Geplaatst op: 9 januari 2017

Zoals gebruikelijk bij Hasselts Fanfare werd ook dit jaar de eerste zaterdag van januari een nieuwjaarsreceptie gehouden voor leden en ereleden met gezin, beroepskrachten, leden van diverse commissies en haar beschermheer de heer Bilder.

In de toespraak van voorzitter Jan Jansen een korte terugblik op 2016 met als hoogtepunten de wederom voortreffelijke prestaties op concoursen van de drumband én tevens de jeugddrumband. Ook werd het succes van de fantastische happening ‘Watermusic’ van orkest met de harmonie van Voorwaarts Zwartsluis afgelopen zomer genoemd. ‘Het was een prachtig concert op pontons met medewerking van Syb van der Ploeg bij de kalkovens in Hasselt. Komend jaar staan er ook weer mooie activiteiten op het programma. Zo zal de drumband deelnemen aan het Wereld Muziek Concours te Kerkrade en het orkest laat in juli van zich horen door een concert vanaf het water te geven ter ere van Hassailt’, meldde Jansen.

Na het gezamenlijk uitbrengen van een toast op het nieuwe jaar werden de jubilarissen in het zonnetje gezet. Nieuw dit jaar was de keuze van het cadeau, dat zij bij de oorkonde kregen van het bestuur. Naast het aloude bekende speldje, dat op het uniform gedragen kan worden kregen de jubilarissen de mogelijkheid te kiezen voor een beeldje passend bij het instrument dat zij bespelen.

Een fraai cadeau voor trouw lidmaatschap, muzikaliteit en inzet in diverse commissies die  de jubilarissen tonen en hebben getoond.

Op de foto ziet u van links naar rechts:

 

Anja Waninge            bugel                                        40   jaar

Rob Willems               saxofoon                                 40   jaar

Klaas ten Klooster     cornet                                      60   jaar

Henk Buskes               trombone                               50   jaar

Margriet Leemhuis    slagwerk                                  50  jaar

Hilda Buskes               hoorn                                      25   jaar

Tineke Frederiks        saxofoon                                 40   jaar

Gerda Beens               bugel                                        40  jaar

Thijs Schuurman        slagwerk                                12,5 jaar

Jan Worst                    slagwerk/tamboermaitre       40 jaar

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500