Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportclub zoekt inzet twaalfde man

Geplaatst op: 10 januari 2017

Sportclub Genemuiden hoopt dat de ’twaalfde man’ zich na de winterstop weer van zich laat horen. De laatste seizoenen is die behoorlijk stilgevallen. “De supporters van SC Genemuiden zijn altijd al een drijvende kracht geweest bij de wedstrijden die het 1e elftal in het verleden en het heden speelde, wat zou het mooi zijn om de beelden van het verleden weer te doen herleven door massaal achter het vlaggenschip van Sportclub te gaan staan bij de wedstrijden die nog komen gaan”, aldus Sportclub.

“De massale toejuichingen die in de video te zien zijn, kunnen net dat extra zetje geven wat het team soms nodig heeft. Wanneer wij met z´n allen hiervoor kunnen zorgen, dan zorgen de spelers voor het vuurwerk op het veld en zullen zij jullie hier na afloop natuurlijk voor bedanken.”

http://www.sc-genemuiden.nl/Video/De%2012e% 20man.MP4

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500