Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportclub zoekt inzet twaalfde man

Geplaatst op: 10 januari 2017

Sportclub Genemuiden hoopt dat de ‘twaalfde man’ zich na de winterstop weer van zich laat horen. De laatste seizoenen is die behoorlijk stilgevallen. “De supporters van SC Genemuiden zijn altijd al een drijvende kracht geweest bij de wedstrijden die het 1e elftal in het verleden en het heden speelde, wat zou het mooi zijn om de beelden van het verleden weer te doen herleven door massaal achter het vlaggenschip van Sportclub te gaan staan bij de wedstrijden die nog komen gaan”, aldus Sportclub.

“De massale toejuichingen die in de video te zien zijn, kunnen net dat extra zetje geven wat het team soms nodig heeft. Wanneer wij met z´n allen hiervoor kunnen zorgen, dan zorgen de spelers voor het vuurwerk op het veld en zullen zij jullie hier na afloop natuurlijk voor bedanken.”

http://www.sc-genemuiden.nl/Video/De%2012e% 20man.MP4

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Sportclub zoekt inzet twaalfde man

  1. van dijk schreef:

    Dat moeten ze verdienen. Ze hebben ons al te vaak in de steek gelaten.

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500