Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Avond over ‘Camino Santiago’ in d’ Olde Soldoat

Geplaatst op: 12 januari 2017

SCEG en Genemuiden Actueel organiseren op 7 februari de tweede editie van Umme de Toafel. Centraal staat ‘el Camino’, de bedevaartstocht naar het Spaanse Santiago de Compostela. Locatie is daarom dit keer café d’ Olde Soldoat. Eigenaar Johan Snel liep vorig jaar de tocht en is daarom logischerwijs een van de gasten.

Ook Dirk Bonthuis en het echtpaar Bultje hebben de wandelexpeditie naar het Spaanse bedevaartsoord ondernomen en komen vertellen over hun ervaringen. Aanwezig zijn ook enkele gemeentegenoten die zich voorbereiden op de tocht. Presentator Jan Blei haalt de achtergronden, de ambities en de ervaringen boven water.

Naast de verhalen zorgen Hans van ’t Noordende en dokter Bultje voor muzikale bijdrages, terwijl de gasten ook kunnen genieten van enkele Spaanse hapjes. Het is de tweede editie van Umme de Toafel, een Genemuider talkshow. Bij de eerste versie in d’ Overtoom waren onder meer burgemeester Bilder, Herman Mateboer en Raymond van Dijk te gast.

Vanaf 19.30 uur is de inloop bij d’ Olde Soldoat, waarna Jan Blei vanaf 20.00 uur zijn vragenvuur opent.

Gepubliceerd door Erik Driessen

2 thoughts on “Avond over ‘Camino Santiago’ in d’ Olde Soldoat

  1. Hanneke Post schreef:

    Ik ook Hanneke

  2. Marry schreef:

    Geweldig mooi, hier ben ik graag bij

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500