Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Open dag Kindcentrum Ichthus

Geplaatst op: 12 januari 2017

Kindcentrum Ichthus biedt christelijke kinderopvang én basisonderwijs onder één dak! “Een uniek concept in Genemuiden. Ons kindcentrum is de plek waar kinderen, leerkrachten en leidsters elke dag met heel veel inzet en plezier bezig zijn”, aldus de school die op 17 januari een open dag organiseert.

Het grote voordeel van de combinatie opvang en onderwijs binnen één centrum is dat de kinderen van jongs af aan ‘gekend’ worden. Daarnaast is het handig en gezellig dat kinderen uit hetzelfde gezin op één adres terecht kunnen. Rust en gemak voor kind en ouder.

Op Kindcentrum Ichthus bieden we gepersonaliseerd onderwijs; ieder kind leert in eigen tempo en op eigen niveau. Daarbij staat ervaren en handelen centraal. De individuele ontwikkeling wordt ondersteund doordat iedere leerling gebruik kan maken van een eigen laptop.

De open dag op 17 januari is van 9.00 tot 20.30 uur!

Lees hier alle informatie over de open dag:

2017_advertentie_Ichthus-2

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500