Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 maart 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Stoepverkoop op 18 februari, aanmelden kan vanaf nu

Geplaatst op: 12 januari 2017

Middenstands Vereniging Genemuiden (MVG) houdt op zaterdag 18 februari weer de jaarlijkse Stoepverkoop. Opnieuw is er weer een mooie combinatie van aanbiedingen van winkeliers en particulieren die hun waren verkopen.

De Stoepverkoop is ondertussen aan de 22e editie toe. Het evenement is ooit ontstaan uit het idee dat winkeliers in het voorjaar flink opruimen zodat er weer plaats is voor de nieuwe collecties. Dat levert natuurlijk een dag met topaanbiedingen en mooie acties op. Koopjesjagers uit de hele regio komen al jaren daarom graag naar Genemuiden.

Ze kopen onder meer kleding, verzorging, beenmode, fietsen, decoratie en alle andere denkbare producten tegen hoge kortingen. Genemuiden heeft immers een zeer uitgebreid winkelbestand dat de laatste jaren tegen de trend in alleen maar toeneemt. Zo heeft de Tapijtstad een Hema, veel modezaken, landelijke ketens, horeca en speciaalzaken. Steeds meer regiobewoners doen daarom inkopen in Genemuiden.

Mensen die overbodige huisraad of andere spullen willen verkopen, kunnen hun inschrijfformulier aanvragen via info@winkeleningenemuiden.nl Een plek kost 10 euro. Winkeliers die geen MVG-lid zijn, maar wel mee willen doen aan de stoepverkoop kunnen contact opnemen met Albert Flier.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500