Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Anders dan normaal zet clublied Sportclub op de plaat

Geplaatst op: 13 januari 2017

Onlangs riep voorzitter Berend van Lente van Sportclub Genemuiden de supporters op om weer als 12e man achter de spelers te gaan staan. Het was de afgelopen wedstrijden naar zijn mening en ook naar de mening van de trainer Jan van Raalte veel te stil langs de lijn. Deze trainer, al heel lang werkzaam in het zaterdagvoetbal, heeft het als tegenstander in Genemuiden wel anders meegemaakt!

Voor het sfeer en stemmingskoor Anders dan normaal was dat een reden om het clublied van de voetbalvereniging op de plaat te zetten en aan de voetbalvereniging te overhandigen. “Geweldig om onze groen-witte boys het veld op te zien komen onder luid gezang van het clublied”, zegt de voorzitter van Anders dan normaal Johan Eenkhoorn. “Dat brengt weer volop sfeer en geeft de spelers wellicht net even meer inspiratie.”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500