Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zilver en brons voor EGSV

Geplaatst op: 14 januari 2017

Teams van EGSV pakten zaterdag zilver en brons bij de eerste plaatsingswedstrijd Acrogym E niveau in d’ Overtoom. Deze wedstrijd werd door EGSV, in samenwerking met de KNGU georganiseerd, en werd een succes voor de acrogymnasten van EGSV.

Twee teams kwamen in actie in de categorie E senioren trio’s. Aanvankelijk zou EGSV ook nog met een junioren trio aantreden, maar zij moesten zich helaas afmelden vanwege ziekte. De twee senioren trio’s presteerden zo goed dat ze aan het eind van de wedstrijd allebei het podium mochten betreden! Het trio Pascalle Veenhof, Myrthe Beens en Loïs Lassche lieten een stralende en nette oefening zien en behaalden daarmee een score van 31,90. Dit was goed voor een hele mooie bronzen medaille.

Het trio bestaande uit Jayla Rook, Jodie Vermeer en Ronja Kubbenga deed daar nog een schepje boven op. Zij kregen voor een vooral technisch erg goede oefening een mooie score van 32,35. Zij behaalden hiermee een zilveren medaille. Deze prestatie is extra knap aangezien de twee teams pas sinds september samen trainen en acrogym op dit niveau voor Pascalle, Jayla en Jodie nieuw is.

Joke Veldman maakte de hele dag foto’s.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500