Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

22 medailles voor zwemmers DEK

Geplaatst op: 15 januari 2017

Foto's Wim Kanis

DEK zwom met 29 zwemmers 22 keer in de prijzen tijdens de Regionale Tienkamp. Dat is een wedstrijd voor beginnende zwemmers in de regio. In iedere leeftijdscategorie wordt een 1e, 2e en 3e plaats in een gouden, zilveren en bronzen medaille omgezet.

DEK zwom 6 keer goud, 8 keer zilver en 8 keer brons bij elkaar! De gouden medailles gingen naar Lennard Beens (2x), Edwin Kanis, Marianne Naberman (2x) en Demi Visscher. Het zilver was voor Frank Beens (2x), Andrea van Dalfsen, Harryelle Eenkhoorn, Hendrik Aalt de Jager, Edwin Kanis, Mariette Leusink en het estafetteteam Edwin/Marianne/Arie/Demi. Brons was er tot slot voor Michelle van den Berg, Hilde Curfs (2x), Arie de Jager, Mariette Leusink, Richard Ruijg, Jasper Tuinman en het estafetteteam Frank/Mariette/Lennard/ Hilde.

Er zijn 28 persoonlijke records gezwommen: de grootste verbetering is voor Jasper Tuinman. Frank Beens, Michelle van den Berg, Anouk Bosman, Irenka van Dalfsen, Jirsca van Dalfsen, Jasper Tuinman en Kimberley Visscher zetten op alle individuele programma’s waarin zij zwommen een PR neer (en Frank ook nog een keer in de estafette!).
Naast het benoemen van onze waardering voor de trainers en begeleiders bedanken we wederom alle vrijwilligers die een zwemwedstrijd mogelijk maken: de officials, de speaker, de beheerders van de Smulkraam en Robin en Corinne die zorgden dat de uitslagkaartjes vlot bij de jury kwamen.
De totale uitslag van de wedstrijd is te lezen op www.dekgenemuiden.com. Hier zijn ook de foto’s van de wedstrijd te zien.
Op 21 januari staat de volgende wedstrijd op het programma: Swimkick-Minioren in De Vrolijkheid in Zwolle. De wedstrijd start om 13.30 uur.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500