Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bijbellezing over ‘groeien in Christuskennis’

Geplaatst op: 17 januari 2017

Ds. L. de Wit uit Putten houdt morgenavond in het Hervormd Centrum een Bijbellezing. Het thema daarvan is ‘Groeien in de kennis van Christus’. “Dat houdt in dat u/jij niet alleen Zijn Naam kent, maar ook Zijn Werk”, laat de Hervormde gemeente weten.

“Bij de doop is al gebeden dat u/jij groeien mag in de kennis van Christus. Dat je weet wat Zijn offer inhoudt. Wij spreken over het offer van Christus in enkelvoud. Maar er is een veelvoud over te zeggen. Dit laat de offerdienst in het Oude Testament ons ook zien. Niet om daar naar terug te keren, maar wel om de grootheid op het spoor te komen.” De dienst begint om 19:30.

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500