Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportclub-kwartet tekent bij

Geplaatst op: 17 januari 2017

Sportclub Genemuiden bindt opnieuw vier spelers aan zich. Met het verlengen van de overeenkomsten tussen Frank Jansen, Rick Doorn en Rik van Dalfsen is ook de inbreng van eigen jeugdspelers gewaarborgd  voor het seizoen 2017-2018. Alle drie de spelers maakten ook dit seizoen al deel uit  van de selectie en maakten individueel al de nodige speel minuten in de hoofdmacht van SC Genemuiden.

Met Erik Rotman is er eveneens een nieuwe overeenkomst aangegaan. Rotman, bezig aan zijn 9e seizoen en goed voor 268 wedstrijden heeft het nog prima  naar zijn zin bij SC Genemuiden en wilde graag in het seizoen 2017-2018 ook nog deel uit maken van de selectie.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500