Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Van der Staaij naar Zwolle

Geplaatst op: 17 januari 2017

Op vrijdagavond 27 januari komt Kees van der Staaij, politiek leider van de SGP naar Zwolle. In SIO Zwolle (Thorbeckelaan 2) gaat hij in op het thema ‘Stem voor het leven’, het verkiezingsmotto van de SGP. De afgelopen tijd zette de SGP zich in voor het ongeboren leven. Ook liet Van der Staaij zijn stem horen tegen de ‘laatste wil pil’. Verder brak hij een lans voor liefde en trouw in gezinnen.Heeft die inzet zin gehad? En wordt het niet eens tijd voor een SGP in Zwolle? Praat en discussieer mee over deze en andere thema’s! De avond begint om 19.45 uur en duurt tot 21.30 uur. Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje met het SGP-Kamerlid door te praten.

Ook inwoners van Zwartewaterland en omstreken zijn van harte welkom op deze politieke avond.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500