Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

JustDance zoekt dansdocent

Geplaatst op: 18 januari 2017

De enige dansschool uit Zwartsluis zit met een tekort aan dansleraressen. Gezien de hoeveelheid kinderen is dit zorgwekkend, er zal een nieuwe dansleraar(res) aan te pas moeten komen. De huidige dansleraressen zijn Deborah Kisjes en Evelyn van der Horst, laatstgenoemde zal binnen een maand verhuizen.

Just Dance telt nu vijf groepen waarbij het aantal totale kinderen komt op 67. “Dat is teveel voor mij alleen”, zegt eigenaresse Deborah Kisjes. “Het is hartstikke leuk om te doen en het wordt ook zeer gewaardeerd, de kinderen zijn vrolijk en leergierig”. Bij Just Dance starten de lessen op de vrijdagmiddag om 15:30, de lessen zijn rond 20:15 afgelopen. “Wij zijn vooral opzoek naar iemand die ervaring heeft en goed les kan geven, ook gezelligheid staat bovenaan het lijstje”, zegt Kisjes.

De groepen 4 en 5 schreeuwen het hardst om een leraar, bij groep 4 gaat het om de leeftijd 11-15 jaar en bij de oudste groep 16 tot 20 jaar. Vanaf maart zal de nieuwe leraar(res) zijn/haar ervaringen kunnen delen met de groepen, dit gaat ook gepaard met een vergoeding. “Wij hopen dat er iemand op staat die ons gaat helpen, het is onmogelijk om dit in mijn eentje te doen en het zou zonde zijn als de kinderen niet meer lekker kunnen dansen,” sluit Kisjes af.

Mocht jij diegene zijn die het hartstikke leuk vindt om te dansen en tevens met kinderen om te gaan? Neem dan contact op met Just Dance Zwartsluis; justdancezwartsluis@hotmail.com of bel naar 0621982166. Wil je meer weten over Just Dance bekijk dan ook is de facebookpagina; Just Dance Zwartsluis.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500