Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
3 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

William van de Weg is Meester Worstmaker

Geplaatst op: 18 januari 2017

Tijdens de jaarbijeenkomst van Het Worstmakersgilde heeft William van de Weg zijn diploma uitgereikt gekregen van de opleiding ‘Meester Worstmaker’. De opleiding ‘Meester Worstmaker’ is een initiatief van Het Worstmakersgilde en bedoeld om de vakkennis  op een nog hoger peil te brengen. Zo krijgt men nog meer inzichten als het gaat om het gebruik van grondstoffen, kruiden en specerijen.

Elk onderdeel wordt met een theorie- en praktijktoets afgesloten. William, werkzaam bij Keurslagerij M. van de Weg, Genemuiden heeft alle toetsen glansrijk doorstaan. Vermeldenswaardig is dat slechts een select gezelschap jaarlijks aan deze opleiding mag deelnemen.

Vakman
De verkregen inzichten komen niet alleen aan de bereiding van het bestaande assortiment worst en vleeswaren ten goede, ook mag u rekenen op smakelijke innovaties. Meer in het algemeen is de worstmakerij van Keurslagerij Van de Weg ingericht volgens alle hedendaagse eisen op het gebied van voedselveiligheid. Hier verwerkt men uitsluitend kwalitatief hoogwaardige grondstoffen, kruiden en specerijen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500