Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemuider coureur mag voorlopig lopen

Geplaatst op: 19 januari 2017

Een 23-jarige Genemuidenaar moet zijn kopieergedrag van Max Verstappen bekopen met de benenwagen. Hij scheurde met 136 kilometer per uur over de Kamperzeedijk, waar maar 80 kilometer is toegestaan. Helaas voor hem net op het moment dat de politie een controle uitvoerde. Die nam de man het rijbewijs af en maakte een ongetwijfeld stevige bekeuring op.

Gepubliceerd door Erik Driessen

3 thoughts on “Genemuider coureur mag voorlopig lopen

 1. van dijk schreef:

  laten we nu niet doen of we heilig zijn hoe vaak rijden we zelf te hard? En nu niet zeggen nooit, dat doen we allemaal wel. Ook daar. Maar het is niet slim das waar. Dus boete en dan hopen dat ie geleerd heeft

 2. berry schreef:

  rijbewijs voorgoed in nemen,er wonen n.l ook kinderen op de zeedijk.

 3. Jm schreef:

  Idioot. Zo een zal je kind aanrijden.
  23 jaar en dan nog zo onverantwoord gedragen…

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500