Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 juni 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

IJsbaan blijft gesloten

Geplaatst op: 19 januari 2017

IJsbaan De Eendracht gaat deze week niet open voor schaatsers. “Evenals 5 jaar geleden laat de ijskwaliteit en dikte schaatsen op natuurijs deze week te wensen over, zo ook op IJsbaan De Eendracht. Het wordt de komende dagen meer dooi dan vorst”, meldt Sander Brouwer in een persbericht.

De film ‘Zwart IJs’ van documentairemaker Geertjan Lassche zal daarom morgenavond vertoond worden in de kantine van de ijsbaan. Bij opening van de baan zou dat verplaatst worden naar het Tapijtmuseum. Geert-Jan van der Wal uit Urk, voorheen marathonschaatser en favoriet Elfstedentocht 2012 is aanwezig bij de filmvertoning. Lassche zelf is, onder voorbehoud, ook van de partij.

De filmvertoning, op initiatief van SCEG, begint om 20:00 uur. Toegang kost vijf euro en daar is een kop koffie bij inbegrepen.

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500