Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

In de korte broek op het ijs…

Geplaatst op: 20 januari 2017

Ja hoor eindelijk op het ijs... Tekst en film Pieter Polman

Zo midden op de middag begon het lekker druk te worden op de sloot aan de Koppel.Veel kinderen hadden hun schaatsen al uit het vet gehaald, maar tot heden konden ze nog niet schaatsen.. maar  nu dus toch op het ijs aan de Koppel al kraakte het wel behoorlijk hier en daar.

Zo konden ze toch heel wat baantjes schaatsen.. iedereen was erg enthousiast zelfs in de korte broek stonden ze nog op het ijs. Fietsen op het ijs was niet echt verstandig maar ja soms probeer je alles even uit…

Morgen kijkt de ijsmeester van de ijsbaan toch nog weer of de baan echt niet open kan want tja als je op de sloot kunt schaatsen.. wie weet..

Gepubliceerd door Pieter Polman
Van Dijk Containers 500