Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

JobTrans heeft nu ook JobOffice

Geplaatst op: 20 januari 2017

JobTrans is vanaf 1 januari 2017 gestart met een nieuwe onderneming JobOffice. JobOffice is een onderneming gespecialiseerd in het bemiddelen van vacatures in het office segment. Daarbij kunt u denken aan secretariële, financiële, commerciële en administratieve banen.

Tevens gaat JobOffice opleidingen/trainingen verzorgen die betrekking hebben op alle office gerelateerde aspecten. Hierbij kunt u denken aan taaltrainingen, communicatietrainingen, computervaardigheidstrainingen en trainingen gericht op de persoonlijke vaardigheden. Het trainingsaanbod is heel divers! JobOffice biedt een breed pakket aan maatwerk trainingen aan waardoor de training afgestemd is op uw wensen en behoeften.

Bent u op zoek naar een geschikte werknemer of vacature? Dan is JobOffice een goede partij die u hiermee van dienst kan zijn.

Wilt u uzelf of wilt u uw personeel verder laten ontwikkelen met behulp van training en coaching? Bel gerust met JobOffice om te vragen welke mogelijkheden er zijn en wat JobOffice voor u kan betekenen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500