19 april 2024 t’ Olde Staduus

Sportclub verslaat laagvlieger Flevo Boys

Geplaatst op: 21 januari 2017

Sportclub Genemuiden won zaterdag van laagvlieger Flevo Boys. In Emmeloord werd het 0-2 via doelpunten van Van der Kolk en Kavak.

De eerste goede kans was voor Flevo Boys. Van der Molen kon een inzet van de doellijn halen. Daarna nam Genemuiden het heft over en dat leidde tot een mooie goal van Anne van der Kolk. Menting stapte over en de sportleraar van het Agnieten College schoot knap raak.

Na rust probeerde Flevo Boys op jacht te gaan naar de gelijkmaker, maar de polderbewoners kwamen niet of nauwelijks tot mogelijkheden. Omar Kavak maakte in de 73e minuut aan de laatste onzekerheid een einde. Dat deed hij op aangeven van Danny Menting.

Veel wedstrijden in de Hoofdklasse B werden afgelast, waaronder die van Staphorst en koploper ACV. Bovenin liet DOVO wel punten liggen tegen streekgenoot Eemdijk.